Besedno iskanje:

Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Povezovanje s Clevelandom

Na Alma Mater Europaea – ECM se je mudila delegacija iz Clevelanda. Alma Mater so obiskali: dr. David Perse, direktor in predsednik St. Vincent Charity Medical Center s Clevelanda, dr. Jeremy Perse s prej omenjene bolnišnice, ter dr. Joseph DiBlasio, iz Geauga Hospital, Chardon, Ohio.

Preberi več

Podeljujemo 4 štipendije in 10 subvencij

Alma Mater bo podelila 4 štipendije, in sicer za dodiplomski program Zdravstvene nege, Socialne gerontologije, Managementa in Akademije za ples.

Preberi več

Veleposlanik Italije obiskal Alma Mater

Na Alma Mater Europaea – ECM smo v soboto, 22. maja 2016, na uradnem obisku gostili njegovo ekselenco veleposlanika Italije v Sloveniji Paola Trichila s soprogo.

Preberi več

Možnost dokončanja doktorskega študija na Alma Mater

Vsi, ki ne bodo uspeli dokončati znanstvenih magisterijev in doktoratov po starem sistemu, vljudno vabljeni, da to storite na doktorskih programih Alma Mater.

Preberi več

Socialni gerontologi na poletni šoli v ZDA

Prof. ddr. Marija Ovsenik, predstojnica programov Socialne gerontologije na Alma Mater, je skupaj s študenti Alma Mater obiskala poletno šolo v Miamiju na Floridi.

Preberi več

Gostili svetovno priznanega strokovnjaka in okroglo mizo

Na Alma Mater smo 4. in 5. maja 2016 gostili dva odmevna dogodka, in sicer predavanje Davida Blowa ter okroglo mizo Študentske organizacije samostojnih visokošolskih zavodov Prihodnost v visokem šolstvu.

Preberi več

Ustanovitelj NeuroMuscolar Taping Instituta New York na Alma Mater

V sredo, 4. 5. 2016, bo od 18.00 do 20.00 na Alma Mater Europaea – ECM gostoval mednarodno priznani strokovnjak s področja živčno-mišičnega tapinga David Blow

Preberi več

TORONTO BUSINESS ACADEMY - Samo še 3 prosta mesta

Izobraževalna institucija Toronto Business Academy v sodelovanju z Alma Mater Europaea – ECM vabi na tri tedenski poletni poslovni program, ki bo potekal med 24. julijem in 14. avgustom v središču Toronta.

Preberi več

Študenti fizioterapije za mlade športnike

Študenti višjih letnikov samostojnega visokošolskega zavoda Alma Mater Europaea – ECM programa Fizioterapija bodo pod nadzorom strokovnih mentorjev (mag. in dipl. fizioterapevtov, ki delujejo na področju lokomotornega aparata in rehabilitacije poškodb) izvajali fizioterapevtske obravnave za mlade perspektivne športnike in športnice s kategorizacijo pri Olimpijskem komiteju Slovenije.

Preberi več

Na Alma Mater podelili diplome strokovnjakom s področja avtizma

Alma Mater Europaea – ECM je ta teden v svojih prostorih na Slovenski 17 v Mariboru podelila diplome po uspešno zaključenem enoletnem podiplomskem študiju za strokovnjake s področja avtizma v obsegu 25 ECTS. Diplome sta podelila prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea – ECM, in doc. dr. Marta Macedoni – Lukšič iz Inštituta za avtizem in sorodne motnje ter vodja projekta ZORA.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

Za več informacij o naših študijskih programih