Besedno iskanje:

Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Simpozij ob 110-letnici rojstva Viktorja E. Frankla

V soboto, 28. 11. 2015, Alma Mater Europaea - ECM in Celjska Mohorjeva družba ob 11. uri vabita na simpozij : "VIKTOR E. FRANKL, UPORABNOST IN AKTUALNOST LOGOTERAPIJE", ki bo ob 110-letnici rojstva Viktorja E. Frankla in ponovnem izidu slovenskega prevoda njegove temeljne knjige Zdravnik in duša.

Preberi več

Ceneje na športne aktivnosti

Alma Mater je pričela sodelovanje z Univerzitetno športno zvezo Maribor, bolj znano kot Zdrava zabava. V nadaljevanju si lahko preberete intervju s Klemnom Tasičem, predsednikom Univerzitetne športne zveze Maribor, kjer boste izvedeli več o ugodnostih za študente Alma Mater.

Preberi več

Vabljeni na mednarodno konferenco Alma Mater

Alma Mater Europaea – ECM med 10. in 12. marcem 2016 pripravlja 4. mednarodno znanstveno konferenco z naslovom »Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka.

Preberi več

Apple iPad v trajno last za prvi študijski dan

V soboto, 24. 10. 2015, so s prvim študijskim dnevom pričeli tudi magistrski študentje Evropskih poslovnih študijev na Alma Mater.

Preberi več

Uspešna udeležba v Trstu

Študenti drugega letnika in profesorji magistrskega študija Arhivistike in dokumentologije na Alma Mater so se udeležili 25. konference "Mednarodni arhivski dan" ter mednarodne arhivske šole, ki je potekala med 18. in 25. oktobrom v Trstu.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

Za več informacij o naših študijskih programih