Besedno iskanje:

Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Vabilo na posvet: Kako zagotoviti varno starost?

Vljudno vabljeni na posvet Kako zagotoviti varno starost?, ki bo potekal 8. septembra 2015, ob 10. uri v prostorih Alma Mater, Slovenska ulica 17, Maribor. Uvodno razpravo na posvetu bo prispevala gospa Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic.

Preberi več

Informativni dan programa Socialna gerontologija

Vljudno vabljeni na informativni dan za študijski program 1., 2. in 3. stopnje Socialna gerontologija, ki bo v torek, 8. 9. 2015, ob 12. uri v prostorih Alma Mater, Slovenska 17, Maribor. Z vami bo predstojnica ddr. Marija Ovsenik, ki vam bo odgovorila na vsa vprašanja v zvezi s programom.

Preberi več

Štajerski tednik: Največ zanimanja za zdravstvene študije

V Štajerskem tedniku je objavljen članek, kjer je narejen izračun stroškov študija zdravstvene nege v Ljubljani, Mariboru in Murski Soboti.

Preberi več

Avdicija za vpis na Akademijo za ples

V petek, 11. septembra bo potekal preizkus nadarjenosti za vpis na Akademijo za ples. Vsi zainteresirani, ki bi se radi vpisali na edini akreditirani tri-letni visokošolski program Ples, koreografija (1. bolonjska stopnja) po programih jazz plesa, sodobnega plesa, standardnih in latinskoameriških plesov ter družabnega plesa, imate še slab mesec časa, da se prijavite.

Preberi več

2. prijavni rok je odprt!

Od 14.8.2015 je odprt drugi prijavni rok na Alma Mater Europaea - ECM. Prijave se oddajo preko sistema eVŠ. Prijava bo možna do 5. 9. 2015. Ostajajo odprta vpisna mesta na vseh študijskih smereh Alma Mater.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke