Besedno iskanje:

Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Na Alma Mater posvet priznanih filozofov in teologov

Alma Mater Europaea – ECM 13. 7. 2016 in 14. 7. 2016 gosti posvet z naslovom »Uporniška politika in teologija«.

Preberi več

Novi avdiciji septembra in oktobra

Prva avdicija Akademije za ples uspešno zaključena. Novi avdiciji v septembru in oktobru. V postopku akreditacije program klasični balet 1. bolonjske stopnje.

Preberi več

Vpis na Alma Mater od 25. 7. 2016

Vpis na Alma Mater na dodiplomske in podiplomske študijske programe bo potekal od 25. 7. 2016 dalje. Kandidati bodo o sprejemu in o točnih terminih vpisa obveščeni po pošti.

Preberi več

Vabljeni na avdicijo, podelili bomo štipendijo

Akademija za ples, ki deluje pod okriljem Alma Mater Europaea - ECM, vabi na prvi preizkus nadarjenosti, ki bo v petek, 8. 7. 2016, ob 14.00 uri v prostorih Studia XXV na Parmovi 25 v Ljubljani.

Preberi več

Tehnološko-medicinski projekt pod vodstvom Alma Mater

Innomed3d. Alma Mater Europaea - ECM je kot vodilni partner v projektu Innomed3d v petek, 24. 6. 2016, oddala prijavo za evropski projekt Interreg Central Europe. Ob tem je Alma Mater že gostila prvi delovni sestanek partnerjev.

Preberi več

Mnogi bodo dokončali doktorski študij na Alma Mater

Interdisciplinarnost. Na Alma Mater Europaea – ECM imajo povečano povpraševanje po dokončanju interdisciplinarnih doktorskih študijev.

Preberi več

Študenti Alma Mater uspešni na konferenci

V petek, 3. 6. 2016, so se študentje in mentorji Alma Mater udeležili 8. Študentske konference v Slovenj Gradcu.

Preberi več

Alma Mater gostila eminentne goste

Maribor. Alma Mater Europaea – ECM je v petek, 3. 6. 2016, gostila razširjen senat Alma Mater Europaea of the European Academy of Sciences and Arts. Gostitelja sta bila prof. dr. Felix Unger, predsednik Evropske akademije znanosti in umetnosti, in prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea – ECM.

Preberi več

Razpisane avdicije Akademije za ples

Na Alma Mater Europaea - ECM je razpisala tri roke avdicij za sprejem na Akademijo za ples, in sicer 8. julija 2016, 24. septembra 2016 ter 10. oktobra 2016. Študij je namenjen vsem aktivnim plesalkam in plesalcem, ki se želijo poklicno udejanjati na področju plesa, koreografije in plesne pedagogike ter želijo na tem področju nadaljevati z izobraževanjem in poglabljati znanje.

Preberi več

Dnevnik: Študij Socialne gerontologije zgolj na Alma Mater

V časopisu Dnevnik je novinarka Jana Petkovšek Štakul objavila članek z naslovom "Socialni gerontolog pomeni pomembno oporo v starajoči družbi". Prispevek je opis stanja staranje prebivalstva in o poklicu v nastajanju.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

Za več informacij o naših študijskih programih